Eigen Bouw, Nieuws Ruimtelijke Ordening

Kavelparade Culemborg trekt veel geïnteresseerden

Afgelopen zaterdag kwamen veel geïnteresseerden af op de Kavelparade in de nieuwbouwwijk Parijsch-Zuid in Culemborg. De Kavelparade vormde de start verkoop van vier Waterkavels. Deze kavels liggen direct aan het water van de Lokkershoek. Naast de Waterkavels liggen veertien Zelfbouwkavels die onlangs in verkoop zijn gegaan. Zo’n zestig geïnteresseerden maakten zaterdag van de gelegenheid gebruik om de locatie te verkennen en informatie in te winnen over de mogelijkheden om hun eigen huis te bouwen.

De vier Waterkavels variëren in grootte van 616 m2 tot 884 m2. De prijzen beginnen bij €277.200 (vrij op naam). Dit zijn minimumprijzen. De verkoop van de Waterkavels vindt plaats volgens een biedingsprocedure. Tot 11 juli om 9.00 uur kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen op één of meer Waterkavels. Voor de veertien Zelfbouwkavels geldt geen biedingsprocedure. Deze kavels staan momenteel al te koop en variëren in grootte van 378 m2 tot 816 m2, met prijzen vanaf €170.100 (vrij op naam). Afgelopen zaterdag konden medewerkers van Pim van Veen Makelaardij al opties op verschillende Zelfbouwkavels noteren.

Kavelparade
Veel bezoekers maakten zaterdag van de gelegenheid gebruik om de locatie van de kavels op een bijzondere manier te verkennen. Zo maakten diverse bezoekers een natuurwandeling rond de Lokkershoek onder leiding van een natuurgids. En anderen beleefden de kwaliteiten van het gebied vanuit een kano op de Lokkershoek.Ook mensen die recent in andere delen van de nieuwbouwwijk Parijsch-Zuid een huis hebben gekocht, kwamen spontaan op de Kavelparade af om hun nieuwe woonomgeving te leren kennen.

Meer informatie
Meer informatie over de vier Waterkavels en de veertien Zelfbouwkavels is te lezen op de website www.parijsch.nl en te verkrijgen via Pim van Veen Makelaardij.

Vind je dit interessant? Deel het dan met je netwerk.Comments are closed.